Σας απαντάμε σε κάποιες συχνές ερωτήσεις σχετικά με την λειτουργία του συλλόγου μας

  • Τι ώρες είστε ανοιχτά για να περάσω να δω και να πάρω πληροφορίες?

Συνήθως το απόγευμα. Το πιο σίγουρο είναι να περάσετε στις ώρες που υπάρχει κάποια δραστηριότητα σύμφωνα με το πρόγραμμα.

  • Μπορώ να έρθω να παρακολουθήσω και να δω προτού εγγραφώ μέλος ?

Βεβαίως. Οποιοσδήποτε είναι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσει ή και να συμμετάσχει σε όποια συνάντηση επιθυμεί και να εγγραφεί όταν και αν το θελήσει. Καλό θα ήταν απλά να μας το δηλώσει νωρίτερα αν επιθυμεί να συμμετάσχει κάπου για να διατηρηθεί ο έλεγχος του πλήθους των ατόμων.

  • Θέλω να συμμετέχω στην Zumba και Dansho. Υπάρχει περιθώριο ή λόγω της χαμηλής τιμής υπάρχει συνωστισμός κόσμου?

Γενικά  υπάρχει όριο ατόμων που μπορούν να παρακολουθούν, οπότε δεν πρόκειται ποτέ να γίνει συνωστισμός, απλά ενδεχομένως μελλοντικά κάποιες ώρες να μην είναι διαθέσιμες στα νέα μέλη. Αυτή τη στιγμή όλες οι ώρες σε όλες τις δραστηριότητες στο πρόγραμμα είναι διαθέσιμες.

  • Το Νους Και Σώμα είναι γυμναστήριο ? Έχει κάποια σχέση με το γυμναστήριο ΣΩΜΑ που βρισκόταν εκεί παλιά?

Το Νους Και Σώμα δεν είναι γυμναστήριο, ούτε έχει όργανα γυμναστικής. Επίσης δεν έχει κάποια σχέση με το γυμναστήριο ΣΩΜΑ που βρισκόταν στον ίδιο χώρο παλαιότερα.

  • Μπορούν να γραφτούν και να έρθουν μικρά παιδιά?

Μπορούν να εγγραφούν παιδιά από 5 ετών και άνω. Επίσης για όλους τους ανήλικους απαιτείται η συναίνεση του κηδεμόνα, ο οποίος έχει και την ευθύνη της παρουσίας του παιδιού στον χώρο.

  • Μπορώ να πάρω κάποιο πτυχίο χορού μετά από κάποιο καιρό? 

Το ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ είναι σύλλογος χορού και όχι σχολή χορού. Δεν προσφέρει πτυχία και πιστοποιητικά χορού.

  • Έχετε επαγγελματίες δασκάλους? 

Το ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ είναι σύλλογος χορού και όχι σχολή χορού. Δεν προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίας διδασκαλίας και δεν έχουμε δασκάλους, αλλά απλά παλαιότερα και πιο έμπειρα μέλη οι οποίοι βοηθούν κατά βούληση, όσο και όταν μπορούν, χωρίς καμία δέσμευση και υποχρέωση. Πάντως πολλά από τα μέλη μας που βοηθάνε είναι διακεκριμένοι χορευτές.

  • Δεν είμαι μέλος αλλά θέλω να παρακολουθήσω την προβολή μιας ταινίας που κάνει η κινηματογραφική ομάδα. Μπορώ αν πληρώσω κάποιο εισιτήριο?

Δεν υπάρχει εισιτήριο, οι προβολές είναι μεν δωρεάν αλλά δεν είναι δημόσιες. Είναι μόνο για τα μέλη μας. Οπότε γενικά δεν μπορείτε να παρακολουθείτε, αλλά μπορείτε να έρθετε μια φορά στα πλαίσια της γνωριμίας του συλλόγου.